Cristina Petrescu

Formator şi Supervizor în Analiză Tranzacţională în psihoterapie sub supervizare (PTSTA-P)

Cristina Petrescu este psiholog principal în psihologie clinică, psihoterapeut principal în Analiză Tranzacțională, formator și supervizor în AT sub supervizare.

Este membră ARAT din anul 2000, când a început formarea în Analiza Tranzacțională. Concomitent cu procesul de dezvoltare personală și formare ca analist tranzacțional certificat, a participat activ la procesul de dezvoltare a asociației și s-a implicat în activitățile de management.

Își desfășoară activitatea conform specializărilor menționate la Cabinetul de Psihiatrie “Dr. Tivadar” din anul 2009 și până în prezent. Este medic primar în Igienă și conferențiar universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” din Timisoara, unde își desfășoară activitatea de predare și cercetare în domeniu din anul 1993. În activitatea de cercetare este preocupată de studiul personalității la tineri în relație cu comportamentele cu risc: fumat, consum de alcool, alimentatie, agresivitate, precum si de studiul dezvoltării fizice și neuropsihice a copilului si adolescentului. Ca formator în Analiza Tranzactională, a organizat și susținut module de formare continuă în AT și desfășoară un curs de pregătire predare-învătare-evaluare a cadrelor didactice universitare (medici) la Universitatea de Vest din Timișoara în care aplică filozofia, conceptele și practica AT.


Workshopuri susţinute de Cristina Petrescu:
"O abordare AT a diagnosticului și schimbării la o persoană blocată într-un anumit stadiu de dezvoltare" (Sâmbătă, 27 octombrie, 15:00 - 18:00)