Politică de confidențialitate

Cine suntem

Site-ul conferinta2018.arat.ro aparține Asociației Române de Analiză Tranzacțională (ARAT).

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm

Formulare de contact

Prin formularul de înscriere la Conferința Națională de Analiză Tranzacțională 2018, participanții ne furnizează următoarele date: nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon, categoria de participanți în care se încadrează, date de facturare (CNP pentru persoane fizice; denumire, număr de înregistrare la Registrul Comerțului și CUI pentru persoanele juridice), informații despre plata efectuată pentru înscriere (suma achitată, numărul ordinului de plată, data efectuării plății), zilele de conferință pentru care participantul se înscrie, modurile în care participantul a aflat despre conferință.

Aceste date sunt trimise prin e-mail către organizatorul conferinței, la adresa conferinta@arat.ro, precum și participantului, la adresa furnizată în formularul de înscriere. De asemenea, ele sunt păstrate în baza de date a site-ului, la care are acces, pe bază de utilizator și parolă, doar administratorul site-ului.

Informațiile acestea sunt folosite pentru:

  • pregătirea materialelor scrise ce vor fi oferite participanților la începutul conferinței;
  • emiterea facturilor pentru participanți;
  • editarea diplomelor pe care participanții le vor primi pentru participarea la conferință.

Datele vor fi păstrate pe durată nedeterminată, pentru a menține o evidență participanților pe baza căreia, la cerere, participanții să poată primi ulterior din partea ARAT o adeverință care atestă participarea lor la conferință.

Puteți cere în orice moment ca informațiile dumneavoastră să fie modificate sau șterse din baza de date, sau să vă trimitem informațiile dumneavoastră pe care le păstrăm, trimițând un e-mail administratorului site-ului, Cristina Pop, la adresa admin@arat.ro.

Cookie-uri

Singura informație pe care site-ul o păstrează sub formă de cookie este PHPSESSID, care este necesară pentru funcționarea site-ului, nu conține informații personale despre dumneavoastră și este valabilă doar până la sfârșitul vizitei dumneavoastră pe site.

Nu împărtășim datele dumneavoastră cu nicio altă persoană, organizație sau instituție.